Søren Dybdahl er død

Formanden for Dansk Myelomatose Forening, Søren Dybdahl, sov stille ind den 19. oktober. Vi er dybt taknemmelige for han store indsats

Af Lisbeth Egeskov

Det er med stor sorg, vi må meddele, at vores vellidte formand for Dansk Myelomatose Forening igennem næsten fire år, Søren Dybdahl, er død 58 år gammel. Han vil være dybt savnet.

Det er alt for tidligt, Søren skulle herfra. Han var en meget dygtig, respekteret og vellidt formand, både internt og hos vores mange samarbejdspartnere. Han satte utrætteligt sig selv i spidsen for myelomatosesagen, og han gjorde det rigtig godt. Blandt andet i debatter til konferencer og i medierne kunne man regne med, at Søren havde overblik og ro til at få de rigtige pointer igennem på det rigtige tidspunkt.

Søren blev diagnosticeret i oktober 2015. Han døde, som mange myelomatosepatienter desværre gør, af en tilstødende lungebetændelse, som han var for svækket til at overleve midt i behandlingen af et tilbagefald.

Vi bringer en mere omfattende nekrolog i næste nummer af Myelomatosebladet.

Vores tanker går især til Sørens hustru, hans to døtre og hans søster i denne svære stund.

Æret være Sørens minde

[box] Resten af bestyrelsen arbejder ufortrødent videre for alle jer patienter og pårørende trods formandens død. For en orden skyld skal det understreges, at seminaret den 5. november 2021 bliver afviklet som planlagt.[/box]