Annoncering

Annoncering i Myelomatosebladet og på web

Hvis I godt vil ramme en et område helt præcist via et eneste medie, så er chancen her: Annoncér i Myelomatosebladet.

Ram beslutningstagere, specialister, sundhedspersonale og ikke mindst patienter og pårørende.

Bladet læses også af sundhedsordførere i regionerne og ikke mindst af Folketingets Sundhedsudvalg. Alle modtager et personligt addresseret blad med posten fire gange om året.

Kombinationen af annonce i Myelomatosebladet kombineret med banner på www.myelomatose.dk giver både trykt og digital gennemslagskraft.

Annoncér i Myelomatosebladet for at opnå maksimal eksponering indenfor området.

Høj gennemslagskraft

Der er små 2.500 myelomatose- og AL amyloidose- patienter i Danmark. Over 1.000 af dem er betalende abonnenter på Myelomatosebladet. Nok er Dansk Myelomatose Forening en patientforening for en mindre patientgruppe, men vi er helt sikkert en af de patientforeninger, der har den absolut højeste gennemslagskraft inden for vores målgruppe. Og vi er specialister i community building.

Myelomatosebladet rammer plet

De fleste annoncører vælger en af vores pakker med kombineret annoncering her på www.myelomatose.dk samt i bladet. Men man kan også vælge enten at have bannerannoncer eller at annoncere i Myelomatosebladet.

Kombinationen af annonce i Myelomatosebladet kombineret med banner på www.myelomatose.dk giver både trykt og digital gennemslagskraft.

Alle hæmatologiske afdelinger, myelomatose- og AL amyloidosespecialister og nøglepersoner indenfor sundhedsområdet i regionerne og i landspolitik modtager Myelomatosebladet. Med oplaget på 1.600 rammer Myelomatosebladet den snævre målgruppe helt præcist.

Hvordan annoncerer jeg?

Annonceansvarlig: Gert Poulsen

  • Skriv til gert.poulsen@myelomatose.dk
  • Eller ring på tlf. 41 90 17 40

Pakker med rabat, priser og udgivelsesplan samt praktiske oplysninger findes i Myelomatosebladets Medieplan for 2030