Støt os

Gør en forskel – støt vores arbejde

Du kan støtte arbejdet i Dansk Myelomatose Forening på flere måder. Med din hjælp kan vi nå ud til flere med oplysning, holde flere arrangementer og endnu bedre varetage patienters og pårørendes interesser. Ved at bidrage til vores arbejde er du med til at skabe tryghed og overblik for både nydiagnosticerede og og mangeårige patienter og deres pårørende.

  • Bliv medlem – det koster 350 kroner pr. år: Klik her
  • Man kan give et frivilligt bidrag på Sydbank-konto 6060-0005763907
  • Man kan også donere på MobilePay 46783
  • Dansk Myelomatose Forening er fritaget for arveafgift, hvis man vil betænke foreningen i sit testamente
  • Nogle fravælger blomster til deres bisættelse til fordel for en donation på MobilePay 46783

Gratis oprettelse af testamente til foreningen

Donation gennem testamente til Dansk Myelomatose Forening er gratis. Du kan oprette et gratis testamente til fordel for foreningen hos virksomheden Dokument 24

Testamentet oprettes online, og det bliver gratis når du vælger at donere arv til os.

Hvis du ønsker rådgivning om arv og testamente, kan Dokument 24 kontaktes uforpligtende og gratis på tlf. nr. 5370 1030.

Alle bidrag er vigtige for os

Alle bidrag er vigtige i vores arbejde for at formidle nyheder og give støtte, råd og vejledning til patienter og pårørende. Vi gennemfører både lokale og landsdækkende aktiviteter, seminarer og vi er patientpolitisk aktive. Vi har lokale netværksgrupper for patienter og pårørende over hele landet, og administrerer en række meget besøgte, lukkede grupper på Facebook.

Vi er ikke støttet af medicinalindustrien

Vi modtager ikke økonomisk støtte fra medicinalindustrien. Foreningens indtægter kommer alene fra medlemskontingenter og donationer samt drifttilskud fra Kræftens Bekæmpelse og Sundhedsministeriets pulje for Tips- og Lottomidler.

Med dit bidrag kommer vi lidt længere

Tusind tak

Carsten Levin