Medlemskab

Du kan indmelde dig i Dansk Myelomatose Forening på flere måder:

1. Klik her for at tilmelde dig online via en web-formular.
  2. Benyt indmeldelsesblanketten i vores folder for nye medlemmer. Udfyld siden og send til den nævnte adresse. Husk venligst porto.
  3. Skriv eller ring til Kaj B. Hansen i vores medlemsservice. Telefon 29 87 57 60 eller mail medlemsregister@myelomatose.dk

Det årlige medlemskontingent er kr. 250, og medlemskab er personligt. Når vi har modtaget dine oplysninger, sender vi dig et indbetalingskort samt det sidst udkomne blad. Når din indbetaling er registreret sendes det ønskede materiale.

EU’s Persondataforordning

I Dansk Myelomatose Forening passer vi godt på dine data. Det betyder, at dit navn og adresse og andre relevante data vedrørende dit medlemskab håndteres og opbevares i henhold til EU’s nye Persondataforordning fra 2018 – også kaldet GDPR. Du kan læse vores GDPR-politik i et særskilt dokument.

Ønsker du at udmelde dig af foreningen eller ændre på dit medlemsskab, skriv da en email til medlemsregister@myelomatose.dk. Ved udmeldelse slettes alle data om dig.