Ny forskning præsenteres

International Myeloma Foundation præsenterer den nyeste forskning inden for området. Oplæggene og diskussionen er på engelsk, og målgruppen er patienter. Fokus er på, hvad de nye resultater betyder for patienterne, og de valg, man skal tage. Danske patienter og pårørende er også velkommen til at deltage online.
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

Fra Dansk Myelomatose Forening deltager Næstformand Gert Poulsen og formand Carsten Levin i denne uge i International Myeloma Foundations GMAN summit i Madrid, og i næste uge i IMWG konferencen, også i Madrid.

På online seminaret præsenterer Brian Durie resultater fra den årlige amerikanske hæmatologkontres, ASCO, der fandt sted i december og fra EHA, den europæiske hæmatologkongres, der finder sted i næste uge. Derefter diskuterer paneldeltagerne hvilken betydning de nye forskningsresultater får for patienterne.

IMF og GMAN

International Myeloma Foundation er vores internationale sammenslutning af myelomatosepatientforeninger. IMF støtter arbejdet for myelomatosepatienter på verdensplan og i Danmark medvirker IMF hvert år og støtter Myelomatoseforeningens aktiviteter og især vores årlige patientseminar.

GMAN står for Global Myeloma Action Network og udgøres af patientforeningerne. Vi mødes hvert år til seminarer om forskning og nye behandlinger og indgår i de meget vigtige diskussioner: Hvordan får patienterne adgang til behandlingerne.

IMWG

International Myeloma Working Group (IMWG) er et globalt samarbejde af eksperter, der fokuserer på myelomatose. IMWG blev etableret for at fremme forskning, forbedre diagnose og behandling samt udarbejde retningslinjer for håndtering af myelomatose.
IMWG spiller en væsentlig rolle for at fremme forståelsen og håndteringen af muyelomatose og for at forbedre behandlinger og livskvalitet.

 

Skriv en kommentar