Nedsat immunforsvar.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2512
  enyborg
  Medlem

  Hej.

  Jeg har som alle andre et nedsat immunforsvar, som medfører at jeg især i vinter og forårsmånederne konstant er små syg.

  Er der nogen som kan give mig et par gode råd i den anledning.
  Vi skal flyve til Pisa om 14 dage og jeg vil så gerne undgå at blive syg ligesom på sidste ferierejse.
  (halsen) Er det i flyet jeg bliver udsat? Kan jeg indtage noget/gøre noget for at styrke mit immunforsver? Det vrimler jo med annoncer om både det ene og det andet.

  Med venlig hilsen
  enyborg

  PS. På hvilken måde er immunforsvar nedsat. Gennerelt? Eller er det en bestemt type celler? Og hvad betyder det? Er der nogen som ved noget om det, eller kan henvise til en tekst (dansk helst

  #2513
  jesper O
  Medlem

  Hej
  Jeg har det samme problem og har overvejet næste gang jeg skal ud at flyve at bruge sådan et mundbind som læger og sygeplejerske bruger ved operation. Problemet ved flyrejser er at de genbruger luften og derfor kan du risikere at blive smittet af en som sidder langt fra dig. Problemet er forskelligt fra flyselskab til flyselskab fordi det koster at varme frisk luft op.
  Jeg ved godt de lyder helt vildt at tage sådan en forholdsregel, men hellere virke lidt underlig end få sin ferie ødelagt.
  Jeg har fået akupunktur for at styrke immunforsvaret og mente en overgang det hjalp. Jeg er holdt op fordi jeg her i vinter har været inde og ude af sygehuset ca. hver 3 uge siden jul med høj feber og infektion.
  Håber du får en god ferie.
  jespero

  #2514
  Anonym
  Inaktiv

  Hej Enyborg
  Jeg kender også til problemet, hele vinteren har jeg hver gang der var optræk til ondt i halsen, hoste eller lang næse skyndt at tage Echinaforce dråber. Det tog ofte symptomerne, men ikke denne gang, nu har jeg været halv syg de sidste 3 uger. Så ideen med mundbindet, synes jeg er go’ Jeg har også fået akupunktur, får det stadig ca. en gang om måneden. Det er aldrig til at vide om det hjælper, men jeg får samtidig massage, og det er behageligt! Personligt har jeg erfaringer med at det er vigtigt ikke at komme i søvn underskud, så bliver jeg mere udsat. Det kan dog være svært og specielt på ferie. Jeg ønsker dig en god ferie. Anne

  #2515
  s-hermann
  Medlem

  Hejsa

  Ja jeg har et godt råd..
  Du skal gå i MATAS og købe en flaske, som indeholder udtræk af rød solhat.. Det hjælper og forbygger forkølelser, astma m.m

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forummet 'Debat' er lukket for nye emner og svar.