Netværksmøde – Unge Vest

Indlæser kort...

Så har vi fået grønt lys for at holde netværksmøde i Kræftpatienternes hus.

Mødet afholdes i Livsrummet. Vi glæder os rigtig meget til at mødes, men da der stadig er begrænsning på antallet af plads, håber vi, at I har forståelse for, at vi er nødt til at arbejde med tilmelding efter først-til-mølle.

Når I ankommer, vil vi bede jer om at have jeres Corona-pas klar, så vi hurtigt kan få denne lille praktik klaret. Og vi skal selvfølgelig også have mundbind på, når vi ikke sidder ned.

Som vanligt udveksler vi erfaringer, udfordringer og beretninger fra vores hverdag, hvad enten vi selv lider af myelomatose eller er pårørende. Og Corona bliver jo nok helt naturligt en del af dette.

Hvis der er nye tager vi en præsentationsrunde.

Som ved det seneste møde, serverer vi en sandwich og sodavand, så vi ikke skal sende fade rundt mm. Vi må nu gerne bruge køkkenet og serverer derfor også kaffe og te.

Tilmeld dig hos en af tovholderne hvis du deltager.

Med venlig hilsen

Meinhardt, Robert og Klara

Myelomatosenetværk for patienter og pårørende i den erhvervsaktive alder. Vi har fokus på emner og udfordringer der er særligt aktuelle for os, i forhold til det sted vi er i livet. Eksempler på aktuelle emner:

  • Højdosiskure – for og imod
  • Job/sygedagpenge/førtidspension  – hvad er relevant for dig og hvilke muligheder har du
  • Familiens reaktion – hvordan er din situation

Netværket er dog åbent for alle, og det er gratis at deltage. Vi slutter året af med lidt julehygge, og tilmelding til en af tovholderne anbefales af hensyn til planlægning og indkøb.

Skriv en kommentar