“Du er ikke alene” – af Chris MacDonald

du er ikke alene - billede

Bogen “Du er ikke alene” er livsbekræftende historie om at værdsætte og udforske livet. En historie om, hvor vi kan finde styrke, når det er sværest. Og om den dybe betydning, ord og tanker kan have i de mørke og lyse stunder i livet.

I bogen fortæller Chris MacDonald, hvordan han selv har tacklet og håndteret nogle af livets største udfordringer: Farens kræftsygdom og kampen for helbredet, den barske mobning i skolen, kampen mod destruktive vaner, hans færd over Amerika på cykel i en af verdens hårdeste sportsbegivenheder, og hele hans vej til Danmark, hvor han i dag betragtes som en af de førende eksperter inden for kost og motion.

“Du er ikke alene” er en lærerig bog om personlig udvikling baseret på Chris’ erfaringer fra sit eget liv.

Chris MacDonald har en baggrund indenfor træningsfysiologi, ernæring og sportspsykologi, bl.a. fra Københavns Universitet – og som skaber af koncepterne “Strong Body – Strong Mind” og “Sundhed i Balance”, er han blevet foregangsmand indenfor den sunde og aktive livsstil.

Chris MacDonald er kendt fra TV-programmerne: ”Chris på chokoladefabrikken”, ”Chris på Skolebænken”, ”Chris på vægten” samt “By på skrump”, hvor han hjalp Ebeltoft med at tabe sammenlagt flere tons.

“Du er ikke alene” er en meget stærk beretning om at finde styrke i hinanden i de sværeste tider. Det er en historie om at mærke, udforske og værdsætte livet. Om at selv når vi føler os allermest sårbare og utrygge, behøver vi ikke være alene. Chris donerer 100% af sit overskud fra Findbog’s videresalg af bogen til Kræftens Bekæmpelses projekt “DitLiv”

Bogen kan købes her: http://www.findbog.dk/products/du-er-ikke-alene

Du kan læse mere om Chris MacDonald her: http://www.chrismacdonald.dk/

Skriv en kommentar