Referat Netværksmøde Holbæk den 20. februar 2024

20/2 2024. netværksmøde på Ottetallet i Holbæk.

Hermed referat fra det sjoveste, varmeste ja dejligste møde længe. Intet var sivet ud til Bibi, så planen lykkedes. Vi fik Bibi til at indlede mødet, så hun selv kunne berette, at hun træder et halvt skridt tilbage og lader os tovholdere, (Michael, Peter, Stig og Katarina) komme lidt frem. Bibi understregede, at hun IKKE forsvinder men blot har brug for lidt luft. – Herfra troede hun, at mødet ville handle om samtalen med hjælp af værktøjet ”Samtalekort”, men hun blev klogere..

Katarina afbrød Bibi lige efter dagens sang og bad hende sætte sig på en ny stol lige foran os alle. Så oplæste Katarina Michaels hemmelige mail med stor hyldest til Bibi. Herefter overtog Michael ordet og holdt den fineste tale og overrakte Bibi en bronzeskulptur; et smukt hjerte med to skikkelser indeni som kan symbolisere kærlighed, sammenhold og alt muligt andet. Han oplæste en hilsen fra Rikke, som ikke kunne være til stede; hun er datter af Anne Grethe, som grundlagde myelomatoseforeningen med Bibi engang i tidernes morgen, og Bibi fik overrakt den fineste buket blomster. Og der var flere blomster og også gaver fra medlemmer. Bibi var ganske overvældet men glad. – Vi havde også lidt bobler samt sodavand at skåle med til sandwichbollerne. Jørgen var fotograf og tog en masse billeder, som vi vil få på et senere tidspunkt. Vi fik også taget et fælles foto, og Michael har planer om et indlæg til bladet. Resten af mødet gik med snak på kryds og tværs i en rigtig dejlig stemning.

 Michael og Katarina sluttede af med lidt praktiske oplysninger. Stig og Michael arbejder videre med en myelomatoseskole i Roskilde; de vil skrive til Dr. Trung, da han har fået opgaven. Sanne og jørgen fra Kbh. vil undersøge, om der evt. er folk fra RH, som kan fortælle/give gode råd. Reklamerede for generalforsamlingen som i år er i Køge. Man kan blot møde op men skal tilmelde sig spisningen på nettet. Michael vil benytte lejligheden til at fortælle om sin udmeldelse af bestyrelsen. Vi fik jo ikke en julefrokost pga. smittefaren i december, så derfor præsenterede vi en sejltur med Sagafjord d. 14/7 på baggrund af en fin donation– men fik straks så mange tilkendegivelser om, at det vil være en del umuligt pga. sommerferie, så tovholderne blev enige om at gå tilbage og finde en dag i august i stedet for.  Michael fortalte, at vi nu med vores diagnose fremadrettet kan melde os GRATIS ind i Senfølgeforeningen også selv om vi er syge; lidt af en milepæl for os. Et af årets kommende møder vil blive opdelt i patienter/pårørende med vejleder. Det plejer at være meget givende for begge grupper.  Og sidst har vi d. 22.10. booket en fysioterapeut, Tine Ramskov Larsen fra Roskilde, som ved meget om myelomatose, følgerne og hvad vi selv kan gøre. Hun har spurgt, om vi vil samle spørgsmål/ideer på forhånd og sende til hende inden dagen, så hun kan forberede sig på, hvad vi vil vide. Så hvis der er noget, du går og bokser med eller undrer dig over så skriv til Katarina, så hun kan samle sammen til Tine.

Vi sender naturligvis indbydelser ud, som vi plejer, og når I svarer, så skriv direkte til Katarina. (IKKE klikke på svar til alle, for Katarina drukner i forvirring og er bange for at komme til at overse noget!) – Og sidst; Peter har gjort et STORT stykke arbejde for at ajourføre maillisten, som vi bruger til invitationer osv. Hvis du ikke ønsker at modtage mail fra os i fremtiden, vil vi bede dig om at skrive det til os, så vi kan rette listen.

Med hilsen og måske på gensyn til generalforsamlingen

Katarina