Velcade

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2442
  tiger
  Medlem

  jeg ønsker oplysninger om velcade + binyrebarkhormon i kombination

  #2443
  Anonym
  Inaktiv

  Kære Tiger
  Der ligger en artikel her på hjemmesiden, se under "artikler" i menuen. Den hedder "Velcade – ny behandlingsmulighed ved myelomatose" og er skrevet af Abildgaard. Der har lege været afholdt en konference her i foreningen. Der hørte vi også om velcade, det gives så vidt jeg ved for det meste i kombination med binyrebarkhomon. Selv har jeg ikke noger erfaringer med stoffe. KH Anne

  #2444
  tiger
  Medlem

  Kære anne
  Artiklen har jeg læst, men mangler kontakt med person der er i behandling, da en pårørende påbegynder snarest.
  tiger

  #2445
  Ester
  Medlem

  Kære Tiger
  Min mand går på riget og får valcade han er igang på tredje måned og det går godt har ikke haft nogen bivirkninger og på mandag skal vi have at vide hvordan tallet ser ud .Hvis der er noget du vil vide må du godt ringe 55771411

  #2446
  ravnen
  Medlem

  Kære Anne og Tiger
  Har I nogen erfaring med dexamethason? Min mand begyndte sin velcade-behandling lige før nytår og fik i forbindelse hermed store doser af stoffet, som jo er en slags binyrebarkhormon.
  Jeg kan ikke ud af Niels Abildgaards artikel (eller på nettet i det hele taget) se, hvor meget der gives; men han har fået så ubehagelig meget, at det har betydet voldsom uro i hele kroppen, rastløshed og nærmest total søvnløshed.
  Hvordan mon behandlingen foregår andre steder end Århus?
  mvh
  Grethe Ravn

  #2447
  Anonym
  Inaktiv

  Kære Grethe
  Jo jeg har megen erfaring med dextam. Det er som du skriver store doser binyrebarkhormon. Jeg tog det altid så tidligt på dagen som muligt, da det jo er svært at sove på det, mig gav det også en voldsom appetit! Jeg tog det sammen med min morgenmad, da det også kan være hårdt for maven. Første gang jeg fik det (1997) tror jeg det var det der gav mig mavesårsagtige symptomer. Jeg har fået det mange gange, nogle gange når jeg har været træt af den anden behandling, nød jeg når jeg fik det, da man jo bliver lidt speedet af det, andre gange var det knap så sjovt! Jeg fik som oftest også måneansigt af det. Jeg kan ikke huske hvor store doser jeg har fået, men det er nu nok det samme som din mand. Jeg syntes i skal snakke med Abildgaard,. Det er altid godt af snakke om sine bivirkninger. Jeg har personligt haft glæde af akupunktur og også healing.
  Hilsen Anne

  #2448
  ravnen
  Medlem

  Kære Anne
  Tak, fordi du svarede så venligt.
  Nu har jeg efter møjsommeligt at have søgt højt og lavt på nettet set, at dosis er 20mg. Det burde efter alt, hvad jeg kan læse, ikke give nogen større problemer. Det er jo sådan set også, hvad du skriver.
  Jeg har derfor fået mistanke om, at min mand i stedet for 20mg har fået udleveret 200mg! Tabletterne ligger i størrelsen 4mg og 40mg. Han fik 5 stk. med hjem i en lille brun kuvert, hvor der håndskrevet stod, at de skulle tages næste dag.
  På afdelingen afviser de, at der kan være sket en forveksling af de to forskellige størrelser på medicinen. De siger, at de modbydelige symptomer, som vi har oplevet de sidste 3 dage, er normalt forekommende. Det tror jeg ikke et øjeblik på.
  Det er selvfølgelig påstand mod påstand.
  Men hvor ville det da være dejligt, hvis en person inden for systemet bare kunne indrømme, at der muligvis kunne være sket en fejl. Suk. Men det sker nok ikke før, at der er to torsdage i én uge.
  mvh
  Grethe Ravn

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forummet 'Debat' er lukket for nye emner og svar.