Nyt hår!

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2536
  Anonym
  Inaktiv

  Krøller eller ej!

  Det er ret besynderligt, men her 2. gang hvor jeg har fået højdosis kemo, ja så er jeg blevet krøllet! Er der nogen af jer, der også har haft den oplevelse. Og hvor længe varer det.?
  Første gang jeg fik højdosis, ændrede mit hår farve, jeg blev mindre gråhåret, men strukturen var den samme. Her 2. gang er det blevet nærmest hvidt, og så er det som sagt krøllet. Denne gang vokser det meget langsommere, end forrige gang. Det er bare 4 -5 cm. langt, og jeg fik min højdosis i september 08. Men heldigvis er det kommet!
  Anne

  #2537

  Hej Anne
  Tabte håret for 1½ år siden i forbindelse med højdosis. Det var længe om at vokse ud, det krøller som det selv vil og strukturen er en anden selv her efter 1½ år. Det er åbenbart ikke unormalt, jeg fik hvertilfælde at vide på RH at jeg kunne risikere det blev krøllet. jeg var helt glathåret inden da.
  mvh
  Anne-Grethe

  #2538
  hannesfod
  Medlem

  Hej Anne!
  Jeg har også været igennem højdosis ( marts 2007 ). Da mit hår begyndte at vokse ud fik jeg mange krøller, men efterhånden som jeg blev klippet ( har i mange år haft kort frisure ), forsvandt krøllerne, og nu her et år efter er mit hår næsten som før, dog mere blødt.
  Hilsen
  Hanne.

  #2539
  Inge-Lise
  Medlem

  Min mand har fået kemo bla højdosis begyndte at tabe håret har netop barberet resten af. Han har lige barberet fuldskægget af også. Noget af et kulturschock nok mest for mig da jeg aldrig har set ham uden skægget….Nu er jeg så meget spændt på at se når det begynder at vokse ud igen hvilken farve osv nu hvor jeg har læst jeres indlæg

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forummet 'Debat' er lukket for nye emner og svar.