Nervebetændelse

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2572
  kuje
  Medlem

  For et par år siden fik jeg, som et led i behandlingen af myelomatose, medicinen Thalidomide.
  Medicinen havde den bivirkning, at den påvirkede nervesystemet i fødderne, således at jeg i dag har ret store føleforstyrrelser i begge fødder.

  I den forbindelse vil jeg gerne spørge en eller flere i foreningen, om der kan gives nogle gode råd, som evt. kan være med til at formindske disse føleforstyrrelser. Kunne akupunkturbehandling f.eks. være en ide? Og i så fald hvem kunne udføre denne behandling?

  På forhånd tak for svar.

  Med venlig hilsen
  Kurt Jepsen

  #2573
  jesper O
  Medlem

  Hej Kurt
  Jeg har også disse føleforstyrrelser i fødderne. Jeg startede med zoneterapi og fik det ca. hver 2. uge i gennem et år og det hjalp meget til at starte med, men efterhånden som tiden gik syntes jeg at det ikke hjalp så meget. Så skiftede jeg for ca. 1 år siden til akupunktur. De første måneder 1. gang om ugen siden ca. hver 4. uge og det har hjulpet på føleforstyrrelserne.
  Jeg fandt zoneterapeuten og akupunktøren ved at søge på google. Så mailede jeg til nogle af dem for at høre om de mente de kunne hjælpe mig. De der reagerede positivt fik jeg så en samtale med på telefon før jeg bestemte mig til hvem jeg havde tillid til. Der var nogle som jeg snakkede med som var helt ude på overdrevet og mente de kunne kurerer min myelomatose. Dem valgte jeg selvfølgelig fra.
  Zoneterapi har en forening som siger at de der er medlem er uddannet efter bestemte regler http://www.fdz.dk
  Indenfor akupunktur er der vist flere retninger så det er lidt sværere at finde en man har tillid til. Min akupunktør er uddannet i kina har arbejdet på et kinesisk hospital i 1.år og er under opsyn af en læge.
  Min akupunktør siger at man skal prøve 3 behandlinger og se om det hjælper.
  Håber du kan bruge det her til noget og jeg håber du kan få samme glæde af behandlingerne som jeg har.
  venlig hilsen
  jespero

  #2574

  Hej.

  Jeg har med interesse læst dit svar.
  Min mor lider meget af følelsesløshed i benene og det genere hende ganske meget. Vi har talt om akupunktur behandling og kan nu læse, at du har haft god gavn af det. Det har hidtil " kun " været i underbenene, men hun synes nu, at det ligesom spreder sig lidt op af mod knæene. Hun er bange for at det udvikler sig yderligere.
  Har du fået følelsen i benene helt tilbage?
  Håber du og din familie har en god jul.
  De bedste hilsener,
  Elizabeth

  #2575
  jesper O
  Medlem

  Hej Elizabeth
  Jeg er for ca 6 måneder siden holdt op med akupunktur, da jeg ikk synes det hjælper mere,følelsesløsheden i benene blevet væsentlig dårligere igen. Jeg holder en pause i thalidomid på en måned for at se om det hjælper. Jeg kan alligevel anbefale akupunkturet har trodsalt hjulpet mig i et årstid.
  mvh
  jespero

  #2576
  jesper O
  Medlem

  Jeg ved ikke hvorfor der kon en smiley ind ved akupunktur Det skulle have stået et d. så den betyder ikke noget.
  jespero

  #2577

  Tusind tak for dit svar Jespero.

  Kunne jeg få lov til at spørge dig, hvor det er henne, at du har gået til akupunktur? Min mor bor i Bramming og såfremt din tidligere akupunktør ikke bor i nærheden, kunne han/hun måske anbefale en kollega, der bor tættere på Bramming. Aarhus er også en mulighed, da min mor kommer jævnligt til Aarhus i forbindelse med Plasmafereser.

  Håber du har en hyggelig jul.

  Mange gode hilsener fra,
  Elizabeth

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forummet 'Debat' er lukket for nye emner og svar.