Myelomatose og Aredia behandling

Velkommen til Dansk Myelomatose Forenings hjemmeside Fora Debat Myelomatose og Aredia behandling

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2636
  Jesuitten
  Medlem

  Min kærste er Myelomatose patient.

  Sygdommen er under kontrol og i ro. Hun behandles med Aredia, hvilket imidlertid giver hende mange knoglesmerter.
  Smerterne holdes så lidt i ave med Oxycontin og Oxynorm. Men skal hun være ordentlig smerte dækket, skal hun op på 2×50 mg Oxycontin dagligt, samt løbende Oxynorm. Dette er så ingen god løsning da, det får hende til at sove utroligt meget og fratager hende muligheden for at kunne / må køre bil og meget andet. Altså livskvaliteten er noget nær væk for hende.

  Sygdommen er under kontrol og i ro, men som sagt med voldsomme knoglesmerter i forbindelse med Aredia behandlingen. Er der nogen af jer herinde der har nogle gode råd ang dette ??

  MvH

  Jesuitten

  #2637
  magnus lund
  Medlem

  Jeg har også ondt heletiden får også oksikontin 2 x 50 mg daglig og så oksinorm efter behov er begyndt at gå til genoptræning i varmvandsbasing synes det hjælper lidt men kan ikke sige det endnu men godt er det er der 2 gange om ugen det er odense sygehus der har henvist mig til det gennem kumunen vil ikke mene at der sker noget ved at du skulle prøve det kh magnus

  #2638
  Jesuitten
  Medlem

  Tak for svaret. Giver det videre til min Kærste Loni.

  Jesuitten / Karsten

  #2639
  Jesuitten
  Medlem

  Suplerende oplysninger.

  Loni har os fået konstanteret svær D3 vitamin mangel, hvilket bla kan give knoglesmerter. Hun er sat i behandling for det og nu håber vi på at det snart letter lidt på smerterne for hende.

  /Jesuitten

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forummet 'Debat' er lukket for nye emner og svar.