Historier

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2543
  s-hermann
  Medlem

  Hejsa

  Når jeg læser patienthistorier, så læser jeg ofte om folk der går til lægen fordi de har ondt i ryggen og den vej igennem opdager at de har myelomatose.

  Jeg går til kontrol hver halve år. Jeg har ikke fået sygdommen endnu, men mit m-komponent er stigene (20,9)
  JEg vil høre om der er nogen af jer, hvis sygdom startede med fund af m.komponent, og ligeledes hvornår de startede på behandling m.m

  Hilsen Sanne

  #2544
  hannesfod
  Medlem

  Hej Sanne!
  Min sygdom startede også med fund af m-komponent, det var i foråret 2002. Den blev fulgt løbende sammen med, at der ca. en gang om året blev taget røntgen af skelettet samt knoglemarvsprøve. Det hele mundede ud i at jeg kom i behandling i slutningen af 2006. Det er ikke blot m-komponentens størrelse, men også evt. knogleforandringer og mængden af protein i knoglemarven, der ligesom fortæller, hvornår og om man skal i behandling. Jeg ved ikke om det var et svar du kunne bruge, men du er velkommen til at ringe til mig på tlf. 98546543, bedst efter kl. 17.
  Hilsen Hanne.

  #2545
  s-hermann
  Medlem

  Hej Hanne

  Tusinde tak for dit svar.. Jeg skal til kontrol sidst i september. Jeg er ikke nervøs, men jeg tror ikke mine tal er for gode (sådan er det hver gang jeg skal afsted til kontrol)
  Jeg har ondt i ryggen og det har jeg haft i mange år, så det er ikke til at sige om det er kommet eller ej.
  Jeg har lungebetændelse 2 – 3 gange om året, og så har jeg bryst smerter.

  Et eller andet sted håber jeg på at jeg skal i behandling, for så sker der noget. Jeg synes det er hårdt at skulle gå og tænke på hvornår det kommer.. Når jeg kommer i behandling så er der noget jeg kan tage og føle på, og jeg ved at jeg med tiden får det bedre.. Nu ved jeg at mine tal stiger stille og roligt, og jeg går bare og venter på dommen

  Jeg gemmer dit nummer, det kan være jeg ringer en dag, når jeg har været til kontrol

  KH Sanne

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forummet 'Debat' er lukket for nye emner og svar.