curcumin

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2655
  Inge-Lise
  Medlem

  Min mand er nydiagnocsticeret myelomatose og jeg som pårørende har nok været lidt konfus omkring dette og er det stadigvæk i perioder. Min mand skal i beehandling fra på mandag så vi ved jo ikke endnu hvordan han modtager behandlingen.
  Jeg har været inde på hjemmesiden her for foreningen og har fUndet noget alternativt som jeg ville høre om der er andre som har haft glæde af præparatet CURCUMIN?! Selvfølgelig kun som supplement :O)

  #2656
  Inger Marie
  Medlem

  Kære Inge-Lise.
  Vi har i dag købt Curcumin – da vi vil forsøge at bruge dette præparat – selvfølgelig også kun som supplement. Faldt over en artikel af Carsten Vagn-Hansen (Radiodoktoren) – hvor han anbefaler præparatet (samt en del andre præparater) til myelomatosepatienter.
  Er spændt på at høre om ikke der sidder nogen der har prøvet det ????

  #2657
  Inge-Lise
  Medlem

  I dag har vi så den 1. aug og Poul har brugt curcumin som supplement. Som jeg skriver i indlægget findes der en artikel om curcuminen. Pooul har brugt det siden februar i år hvor han blev diagnostiseret siden den 26 februar. Hvad det er der har hjulpet vides ikke men idag har han ingen Tceller i knoglemarven. Det er jo også det der siges at man dør ikke af myelomatose men man dør med den. Det har været en lang rejse at nå så langt og hård for både den syge og den pårørende. Hvor har i/du fundet artiklen fra Carsten Vagn Hansen

  Ps: Poul valgte at tage max dosis 3 tabletter

  #2658
  Inger Marie
  Medlem

  Det lyder da lovende. Min mand er startet med det samme – men der står på dåsen, at man max. må tage 2 tabletter x 3 dagligt. Damen i Helsekostforretningen sagde godt nok, at min mand skulle tage 3 tabletter x 3. Er det den dosis Poul har taget ?? Har han taget yderligere naturmedicin ?? Hvilken kemobehandling får din mand ?
  Vi er indstillet på at tage alt det som står i Carsten Vagn Hansens indlæg -da vi føler vi selv må være mere aktive end det hospitalet fordrer.
  Du kan finde indlægget på
  det link jeg sender her.

  http://radiodoktoren.dk/radiodoktoren/2011/06/15/myelomatose-2

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forummet 'Debat' er lukket for nye emner og svar.