Berettiger myelomatose til førtidspension?

Velkommen til Dansk Myelomatose Forenings hjemmeside Fora Debat Berettiger myelomatose til førtidspension?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2617

  I Myelomatosebladet maj 09 rejser jeg spørgsmålet: ”Berettiger myelomatose til førtidspension?”.

  Jeg husker selv, hvor vigtigt det var for mig at få pension, men også hvordan kommunens eksterne lægekonsulent modarbejdede min ansøgning. Men takket være foreningens formand, Ole Dallris, speciallæge Niels Abildgaard og min lokale læge, så lykkedes det alligevel.

  Foreningen vil arbejde med førtidspension og skrive mere om det i bladet, men vil også gerne høre fra medlemmerne. Fx:
  1) Kender du eksempler på myelomatosepatienter – evt. dig selv – der har fået deres pensionsansøgning afvist?
  2) Har du nogle spørgsmål vedr. ansøgning om førtidspension?

  Ved at deltage i debatten får du indirekte indflydelse på augustnummerets artikel: ” Berettiger myelomatose til førtidspension? – 2. del”.

  Venlige hilsner
  Kaare

  #2618
  magnus lund
  Medlem

  Hej jeg fik myelomatose konstanteret april 08 forud lå jeg det meste af et år på sygehuset det startede janaur 07 lungebetændelse april 07 lungehindebetændelse maj o7 betændelse i ryggen frem til april 08 jeg har fået ødelagt 9-10 ryghvirvler dette gør jeg har konstant smærter de er groet sammen operationen er en meget stor århus univ tør ikke at operere da man er bange for om det vil hele ordenlig på grund af kræften der er også risiko for førligheden i benene osv jeg har lige afsluttet arbejds prøve på reva den skulle vare 3 mdr jeg var der 4 uger så sendte de mig hjem de har så sendt raport til kumunen som siger at jeg ikke vil kunne klare eller varetage et arbejd mere det samme sagde embedslægen var til kontrol OUH i mandags det så fint ud Niels Abilgård spurgte mig om jeg hade fået min pension hvortil jeg kunne sige nej viste ikke at han hade skrevet til kumunen at han ment jeg skulle førtidspensioneres var så på kumunen i dag hun ville lige hente oplysninger fra min egen læge så sender hun papirene til ans om førtidspension til godkændelse til mig og så skal jeg sende dem retur og så sendes de til pension rådet så alt i alt positivt mvh magnus

  #2619

  Hej Magnus.
  Det lyder rigtigt hårdt sådan både at måtte slås med smerterne fra 9-10 ødelagte ryghvirvler og forskellige lungebetændelser og samtidigt stille op til 3 måneders arbejdsprøve på REVA.

  Jeg kan blive så gal på sådan nogle kommune-medarbejdere, der er blevet helt blinde af deres love og paragraffer, så de ikke kan se patienten, der sidder lige overfor dem.

  Heldigvis har vi nogle hæmatologiske læger, der gør langt mere for os patienter, end man troede var muligt. Niels Abildgaard, Odense Universitetshospital, som har hjulpet dig til førtidspension, er bestemt en af dem.

  #2620
  magnus lund
  Medlem

  Hej længe siden jeg har været på hade helt glæmt det jeg fik min førtidspension d 1-10-09 uden yderlig at skulle trækkes i gennem flere paragraffer jeg har stadig store smærter kan ikke opereres jeg går til genoptrænig af mine muskler i varmvands basing 2 gange ugenlig da jeg har meget spendte muskler efter sygdomsforløbet det skal siges det er hård men samtidig dejlig håber det hjælper MVH Magnus

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forummet 'Debat' er lukket for nye emner og svar.