Referat – netværksgruppe Holbæk 25. august 2021

Endelig kunne vi igen mødes i vores vante omgivelser på Plejecenteret på Samsøvej efter at Coronarestriktionerne nu igen tillod det.

Selvom vi skal på sejltur søndag den 29. August, besluttede vi at holde vores netværksmøde som oprindeligt planlagt og det viste sig at være en god ide, da vi var 17 personer til mødet.

Susanne bød velkommen og lagde op til, at vi ”blot” tog en runde, eftersom det er det første egentlige netværksmøde efter Corona.

Bibi orienterede om, at netværket har modtaget en donation fra en familiefond, som en af vores medlemmer er en del af. Bibi opfordrede alle til at tænke over, hvad donationen skal bruges til.

Derudover har en pårørende i vores netværk doneret et foredag fra hans foredragsvirksomhed. Vi skal således høre hans foredrag ”Pigerne fra Sprogø”. Vi aftalte at foredraget skal afholdes uden om vores normale netværksmøder og gerne i januar, hvis det kan komme til at passe.

Vi havde en god og lang ”runde” hvor vi hver især – både pårørende og patienter – fortalte om vores dagligdag, inklusiv status på vores sygdom og hvordan vi lever med den. Vi fik delt oplevelser og gode tips til vores hverdag.

Hanne fra netværket er blevet administrator for en særlig patientgruppe på Facebook, hvor man ikke snakker sygdom, men alt andet. Gruppen er kun for patienter og hun opfordrede til, at man meldte sig ind i gruppen.

Vi startede mødet med at synge og det sluttede vi også med, efter vi havde spist en sandwich, hvor snakken fortsatte livligt. Et langt og godt møde.

Referent Susanne