Referat af netværksmøde Midt/Vestjylland 28 maj 2016

Referat fra netværket i Herning’s tur til Ruskjærholm d. 28.maj 2016

Jeg vil lige skrive lidt om netværksmødet på Ruskjærholm.

Jeg indledte med velkommen og fortalte kort at tovholderne ikke kunne være tilstede.

Derefter bød Henning Busk velkommen på Ruskjærholm og han fortalte lidt om sig selv og efterfølgende gik vi over i de nye bygninger, hvor han fortalte hvordan Kræftens Bekæmpelse var kommet i besiddelse af dette sted, hvordan forløbet havde været. Jeg tog ikke notater undervejs, så jeg går ikke i detaljer, Henning Busk gjorde det på en hyggelig og interessant måde og fortalte også om alle de frivillige som er tilknyttet stedet, som hjælper godt til, ligesom han selv også er frivillig og ingen løn får, flot arbejde synes jeg.

De fleste af os tog så en gå tur sammen med Henning, hvor han ligeledes fortalte løs. Derefter gik vi i stuehuset og fik kaffe, der sluttede Henning Busk da han havde et privat arrangement og jeg havde købt et par flasker vin til ham.

I alt var vi 14 personer, og snakken gik livligt.

Vi vendte lige det med næste netværksmøde og jeg har set at d. 27-28 august er der Stafet for livet i Herning, så det er nok fornuftig at finde en anden dato., da der også var nogen der skulle med til det.

PS. Mødet bliver i stedet d. 3.september og i Kræftrådgivningen i Vejle.

Jeg spurgte om der var nogen der havde ideer til næste møde, men der var ikke rigtig , men jeg har et forslag. Jeg kunne godt tænke mig at høre noget om kronisk træthed/fatique. Jeg så at netværket i Vejle skulle høre om dette, synes det kunne være interessant.

Det var det jeg havde at berette. Jeg håber det går godt med jer allesammen og Mortens lungebetændelse er på retur, god bedring.

Med venlig hilsen

Stinna