Overblik over “giv os tid”

Der er ikke noget internt eller hemmeligt på denne side, men del den ikke, det giver ikke mening. Den giver overblik over sider og artikler og deres sammenhæng/gruppering.

Deleknapperne

På de sider hvor det er relevant er der deleknapper til deling på Facebook, Twitter og LinkedIN. De deler på din egen konto/side. Det er dem vi opfordrer folk til at bruge.

Denne side skal selvfølgelig ikke deles.

SoMe

flotVi er voldsomt tilstede på sociale medier og vores håb om at medlemmer og dem omkring os ville være aktive er ikke blevet gjort til skamme. Vi er på den nye offentlige FB side, Twitter, Instagram og LinkedIN. Men det er ikke det denne oversigt handler om – her handler det om hjemmesiden.

Giv os tid – forsiden

Giv os tid

Introduktion til kampagnen

Vi er i en desperat situation. Der findes en række nye og effektive behandlinger, der kan være livreddende for patienter med knoglemarvskræft. Behandlingerne er godkendt af EMA, de fås i en række andre lande, men ikke i Danmark.

Sidste linje – de konkrete konsekvenser – cases

Overblik over 5 cases og om hvad Compassionate Use og Protokol betyder – og hvad det betyder, når der ikke er noget at tilbyde – Sidste linje

Dertil pr. dd. 5 individuelle case stories. Flere af dem meget alvorlige.

Det er selvfølgelig her vi sikrer at folk kan forstå at det handler om noget så konkret som rigtige menneskeskæbner. Nogle af disse cases går meget meget tæt på.

Både selve siden, sidste linje, og de 5 cases er i den grad egnede til at dele. Læs dem og vurdér hvilke du vil dele på dine SoMe, andre sider eller sende på email.

Artiklen Fordomme om livsforlængende behandling til kræftpatienter er måske særlig vigtig og værd at dele. Den handler de afværgereaktioner vi møder hos en del politikere og meningsdannere – og maner dem i jorden.

Læs om patienter i sidste linje med ingen eller kun et skud i bøssen!

Presse

Kontaktside der både rummer kontaktinformation til foreningen, Giv os tid kampagnen og til patienter.
Det er en god idé lige at se siden, det er også her du finder pressemeddelelsen som er udsendt af kampagnen.
Pressesiden

Hvis vi ikke var i Danmark – de 4 videoer

Overblik og forklaring

Topsiden, hvis vi ikke var i Danmark

Og undersiderne som egner sig rigtig godt til at dele enkeltvis.

Nye behandlinger – overblik og artikler

Nye behandlinger, ikke i Danmark

Overbliksside med lidt om især bispecifikke antistoffer og CAR-T behandlinger

Dertil links til en række meget væsentlige artikler som egner sig til deling, læs dem og vurdér hvem der skal have hvilke. Flere af dem er meget egnede til fx politikere og meningsdannere.

Medicinrådet

Det er her i går ind i substansen og gennemgår både hvad Medicinrådet er og hvor det fejler fatalt.

Der er ingen tvivl om at det med tiden er politikerne vi skal nå, men vi etablerer her den baggrund vi alle skal bruge når vi taler med journalister, politikere, meningsdannere.

  • Medicinrådet, oversigtesartiklen om hvad medicinrådet er og om processen og ikke mindst QALY modellen. Dette er en rigtig god ting at kende til.