Konferencer og seminarer

I videoerne på denne side finder du nogle af de meste opdaterede informationer om myelomatose og alt det omkring sygdommen fremlagt af nogle af de fremmeste eksperter på området.

Dansk Myelomatose Forening afholder årligt seminarer og konferencer, nogen gange om efteråret og andre gange i forbindelse med generalforsamlingen i foråret. På disse konferencer deltager nogle af de fremmeste nordiske og internationale myelomatoselæger og eksperter. De fortæller om sygdommen, om behandling og andre væsentlige emner og præsenterer de nyeste fremskridt.

 

Seminaret d. 5. november 2021

Dansk Myelomatose Forening afholdt et velbesøgt seminar i Middelfart. Rigtig mange medlemmer fra hele landet mødte frem for at høre om sygdommen, om at leve med den og om forventningen til nye revolutionerende behandlinger.

Seminaret d. 12. november 2020

Seminaret i 2020 blev en speciel oplevelse. På grund af COVID-19 restriktionerne var seminarer og lignende aktiviteter selvfølgelig udelukket. Vi kunne nu have valgt at aflyse, men i stedet valgte vi at gennemføre arrangementet med foredrag og ekspertindlæg. De 4 indlæg ved overlæge Thomas Lund, professor og overlæge Niels Abildgaard og krisepsykolog Tescha Quist blev derefter lagt på vores YouTube kanal og kan ses her.