Referat – netværksgruppe Holbæk 24. april 2017

Netværksmøde Holbæk 24.april 2017

Mødet skulle holdes i nye lokaler som dog ikke vil være de samme fremover. Grunden er, at det lokale vi skulle være i var lukket ned pga. skimmelsvamp. Heldigvis var vi forberedt og flere kom tidligt for at hjælpe til – det er så dejligt tusinde tak kære venner. Som én i netværket havde foreslået sidst startede vi med at synge en sang – rigtig hyggeligt. Det går på omgang hvem der vælger sang. Da vi ikke var så mange valgte netværket at vi tog ”runden” sammen uden at dele i patientgruppe og pårørendegruppe. Vi har snakket, hygget og grinet meget til mødet.

Et medlem i gruppen foreslog at vi får en oplægsholder fra f.eks. Region Sjælland der kan komme og fortælle hvad det er de planlægger for sygehuse og behandlinger i fremtiden i forbindelse med det nye supersygehus i Køge. Han og hans hustru sagde ja til at finde den person og evt. lave aftale til ét af møderne i august eller oktober eller måske først til næste år. Der blev fortalt om Stafet for Livet i forskellige byer bl.a. Tølløse d. 10.-11.juni Julefrokost 11.december 2017 aftalte vi at holde på Hotel Sidesporet ( Vandrehjemmet ) som sidste år.

Næste møde 19.juni kl 16:00 . Kort ”runde” Kl. 17:00 kommer Emil Hermansen læge på hæmatologisk ambulatorium på universitetshospitalet i Roskilde og fortæller om hvordan vi skal læse blodprøveskemaerne.

Ref. Bibi