Kom til temadag for pårørende lørdag 7. september i København

Kom og hør to meget fine og vedkommende foredrag lørdag den 7. september i København om at tackle pårørenderollen – og det der følger efter: Døden og sorgen. For at samtalen kan være helt fri og utvungen er arrangementet kun for pårørende.

Kom og vær sammen med andre pårørende og lyt til to gode foredrag med noget på hjerte. Dansk Myelomatose Forenings pårørendekontakter, Harpa Stefansdottir og Susan Bixby, har sammensat et program til dagen specielt for pårørende, og håber at mange vil deltage.

Nogle af os kommer til at være pårørende i kort tid, andre kommer til at være det i mange år. For selv om myelomatose stadig er uhelbredelig, kan sygdommen i mange tilfælde heldigvis holdes nede i mange år. Men det betyder, at tilbagefaldene kan være mange og rutsjebaneturene en fast del af tilværelsen. Det kan være rigtig svært at håndtere.

Kl. 10:00-10:30: Velkomst, kaffe og wienerbrød

Kl. 10:30-12:00: Foredrag ved Camilla Schrøder, psykolog og specialist i sundhedspsykologi, om at tackle at være pårørende.

kl. 12:00-12:30: Frokost, hvor der serveres sandwich

Kl. 12:30-14:30: Foredrag om at tackle døden ved forfatter, radiovært og foredragsholder Esben Kjær med kaffepause undervejs.

Kl. 14:30-15:00: Mulighed for at tale sammen og udveksle erfaringer

Klik her og læs det fulde program og meld dig til.

Skriv en kommentar