Kom til jubilæumskonference 23.-24. marts 2019 i Nyborg

Nu inviterer vi til stort anlagt begivenhed, Dansk Myelomatose Foreningen 20 års jubilæumskonference lørdag 23. marts og søndag 24. marts 2019 på Hotel Nyborg Strand. Der er åben for tilmelding, og pladserne fordeles efter først-til-mølle princippet.

Det bliver to dage med rigelig mulighed for at høre om forskning og behandling. Der bliver også mulighed for at stille spørgsmål til et panel af læger og eksperter. Spørgsmål kan på forhånd sendes til foreningen. Konferencens hovedtaler bliver tv-læge Charlotte Bøving, blandt andet kendt fra ‘Lægen flytter ind’ på DR TV. Hun vil tale om at leve på lånt tid som kræftpatient.

Se komplet program for jubilæumskonferencen her

Deltagelse er forbeholdt medlemmer af Dansk Myelomatose Forening, og det koster 600 kroner pr. deltager, inklusive hotelværelse, frokost og middag samt morgenmad søndag. Søndag afholdes foreningens generaforsamling umiddelbart efter konferencen. Kommer du langvejs fra, er det muligt for egen regning at bestille værelse fra fredag til lørdag.

Tilmelding til jubilæumskonference til kasserer@myelomatose.dk. Din tilmelding er registreret, når du har indbetalt deltagergebyr på  Sydbank konto 6060-4362743. Husk venligst navn ved betaling.

Skriv en kommentar