Pimse1

Forum-svar oprettet

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Levetid??? #2566
  Pimse1
  Medlem

  Kære Ole
  Min mands bivirkninger var to ting. Smerter og føleforstyrrelser. Smerterne blev behandlet /lindret på smerteklinikken med en kombination af morfin som depottabletter og Lyrica. Føleforstyrrelserne var der ikke noget at gøre ved. Men de aftager med tiden!
  MIn mand var i smertebehandling i ca 3/4 år er nu helt uden medicin ( han har heller ikke smmenfald). Det er er tilbage tilbage nu er føleforstyrrelser i irriternede men absolut ikke invalidernede grad 75% af tiden tænker han ikke på det. Har det bedst med sko på- giver en bedre fornemmelse .
  Som han siger så absolut til at leve med. De er meget dygtige på smerteklinikken.
  Håber du kan buge det.
  Mange hilsner Ingelise

  som svar til: Levetid??? #2564
  Pimse1
  Medlem

  Kære Sofie
  Jeg drøftede det med min mand og han sagde 3 ting:
  1. Han mener som udgangspunkt, at man skal tage imod AL den behandling man kan få.
  2. Hans erfaring er, at hvis noget i sygdommen eller behandlingen giver smerter – så bliver man også hjulpet med det!
  3. Om Velcade giver den bivirkning – så er hans opfattelse også, at alle sygdomforløb er helt individuelle. Det er nævnt som mulig bivirkning og jeg tror at hans tilfælde var slemt, men blev som sagt hjulpet på Smerteklinikken.
  Du er velkommen til at skrive til mig på min mailadresse – hvis du gerne vil have det uddybet: ingelisenielsen@hotmail.com
  Mange hilsner
  Ingelise

  som svar til: Levetid??? #2562
  Pimse1
  Medlem

  Hej Sofie
  Almindelig utilpashed samt en fornemmelse af at et eller andet var helt galt. Egen læge tog hånd om det og han blev indlagt. Meget højt blodtryk og nedsat nyrefunktion -det sidste var det, der satte en kvik læge igang med at undersøge om det kunne være myelomatose og nej der har ikke været sammenfald i knoglerne.
  Min mand fik stamcelletransplantation i 2003/ 2004 og blev erklæret "rask" august 2004. Sygdommen holdt sig pænt i ro til foråret 2007, hvor han fik tilbudt Velcadebehandling. Selve behandlingen var helt ukompliceret- han gik på arbejde samtidig og vi var på ferie midvejs -vandretur! Desværre stødte, der så neuropati til efter behandlingens ophør. De kan bedst kan beskrives som føleforstyrrelser i hænder og fødder og smerter. Var i starten meget voldsomme, men han fik hjælp af Smerteklinikken. Nu er der "kun" lidt uro og lidt følelsesløshed i fødder og underben tilbage. Absolut til at leve med -siger han.
  Med venlig hilsen
  Ingelise

  som svar til: Levetid??? #2560
  Pimse1
  Medlem

  Kære Kaare
  Ja – naturligvis må du det.
  Med venlig hilsen
  Ingelise

  som svar til: Levetid??? #2558
  Pimse1
  Medlem

  Tak for anbefalingen af Eva Jørgensens bog. Det er længe siden jeg har læst en bog, der gjorde så stort indtryk på mig! Kunne i den grad genkende hendes beskrivelse af det kaos ,der opstår når ens nærmeste får en alvorlig sygdom.
  Dér stod min mand og jeg, da han for nu 5 år siden fik beskeden om at han havde myelomatose – han var på det tidspunkt 45.
  Har det godt i dag – passer sit travle job og lever et godt liv uden andre gener end neuropati som bivirkning af Valcade -behandling for et år siden.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)