Anne-Grethe Winther

Forum-svar oprettet

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Netværksmøde Holbæk #2605

  Næste netværksmøde er den 5 marts kl 14.00 til kl 16.00, i Kræftens Bekæmpelses Hus, Hasselvænget 7 i Holbæk.
  Kirsten Helberg ( psykolog og leder af Huset på Hasselvænget) kommer med et oplæg om mestringsstrategier " hvordan udfordrer man store ting i livet, som feks. at få kræft"
  Alle er velkomne
  Anne-Grethe

  som svar til: Hvilket stadie af myelomatose er min mor på!? #2589

  Kære Nette
  Hvis du har behov for en snak på et eller andet tidspunkt, kan du finde mit telefonnummer under bestyrelsen.
  kærlig hilsen
  Anne-Grethe

  som svar til: Hvilket stadie af myelomatose er min mor på!? #2587

  Kære Dranella
  Jeg var selv meget angrebet af infektioner mellem kemobehandlingerne, og måtte på sygehuset så godt som hver gang jeg havde fået kemo, måtte så have antibiotica og også blod. Kemoen nedsætter antallet af de de hvide blodlegemer og blodpladerne som er med til at forebygge infektioner. Jeg fik at vide at steg temperaturen til over 38 skulle jeg kontakte sygehuset og jeg blev så indlagt hver gang. Det lyder som om din mor påvirkes af kemo på samme måde som på mig. Spørg lægerne om din mor er undersøgt for svamp, da det også tit er et problem, det var det hvertilfælde for mig. At din mor er konfus skyldes infektionerne og den nok store dosis af antibiotica hun får, jeg fik hvertilfælde at vide af mine pårørende at jeg vrøvlede indimellem.. Blodmangel er et andet symptom på sygdommen, tror jeg fik omkring 10 poser blod i mit behandlingsforløb. Jeg er ikke læge og beskriver bare hvad jeg har oplevet, der er ikke to med myelomatose der oplever det sammeforløb, derfor har lægerne svært ved at svare på de spørgsmål man stiller, forløbet afhænger helt af den enkelte patients blodbillede m.v. Jeg håber din mor kommer godt igennem forløbet, det er hårdt, men forsøg at få hende til ikke at miste modet. Jeg har det godt i dag. Er så ”rask” som man nu kan blive med denne sygdom og får ingen piller eller behandling overhovedet, så det kan lade sig gøre at komme tilbage til ”normal” tilstand.
  Kærlig hilsen
  Anne-Grethe

  som svar til: Kritisk Sygdom #2570

  Hej
  Den forsikring jeg hensviste til i den anden tråd var den gruppelivsforsikring mange har i deres pensionsopsparing. Hvor der er en lang række sygdomme som udløser "en sum ved kritisk sygdom", hvorunder myelomatose hører. Jeg fik 130000 fra min pensionskasse. Så det er værd at undersøge om man har en sådan via sin pensionsopsparing.
  mvh
  Anne-Grethe

  som svar til: Hej #2547

  Kære Jonna
  Har du myelomatose har du fået en kronisk sygdom, som i de fleste tilfælde kræver behandling. Der findes gode behandlingsmuligheder, hvilket lægerne nok vil berette for dig. Behandlingen afhænger helt af lægernes vurdering, den er individuel fra person til person. Jeg har været gennem behandling med kemo og stamceller for 1½ år siden og har det godt for tiden, ved dog at på et tidspunkt skal jeg i behandling igen.
  Myelomatose hører under "kritisk sygdom", jeg har fået min fra forsikringen, så søg endelig hvis du får diagnosen.
  Håber alt vel for sig
  Hilsen
  Anne-Grethe

  som svar til: Nyt hår! #2537

  Hej Anne
  Tabte håret for 1½ år siden i forbindelse med højdosis. Det var længe om at vokse ud, det krøller som det selv vil og strukturen er en anden selv her efter 1½ år. Det er åbenbart ikke unormalt, jeg fik hvertilfælde at vide på RH at jeg kunne risikere det blev krøllet. jeg var helt glathåret inden da.
  mvh
  Anne-Grethe

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)