2 nye netværk

I myelomatoseforeningen er vi glade for at kunne fortælle, at der i september måned starter 2 nye netværk op.

1 Der opstartes netværk i Aarhusområdet, der starter  den 23.september. Læs mere  om tidspunkt og mødested  her.

2. For dem som er interesseret i at gå i dybden med sidste nyt omkring behandling og hvad er der af ny medicin på vej, samt nyheder indenfor forskning, er der nu mulighed for at deltage i en netværksgruppe. Dato og mødested findes her.

Tilbud om gratis rehabiliteringsophold for myelomatosepatienter og pårørende.

Rehabilitering for myelomatose-patienter og pårørende

REHPA tilbyder dig, der har myelomatose, at få et afbræk fra hverdagen og samtidig få ny viden og hjælp til at leve dit liv igen. Et REHPA-ophold er både for mænd og kvinder, unge og ældre – fællesnævneren er, at du har myelomatose og har et fysisk eller psykisk behov for at få støtte til at leve dit liv.

Tilbuddet er et ophold, som foregår over fem dage, hvor du gennem undervisning, samtaler, fysisk træning og hyggeligt samvær bliver klogere på dig selv og får værktøjer til at turde leve dit liv igen trods sygdommen. Undervisning og samtaler tager udgangspunkt i netop den situation og de emner, som er aktuelle for dig og de andre deltagere. Pårørende er også velkomne.

Opholdet løber fra mandag til fredag i uge 38, 40, 44 og 46 i 2017 og uge 8 og 16 i 2018. Ca. 12 uger efter første ophold afholdes 2 dages opfølgning.

I uge 38 og 40 bliver du indkvarteret på hotel Nyborg Strand. De øvrige uger indkvarteres du på REHPA i Nyborg. Det er gratis at deltage.

Du søger om deltagelse via et henvisningsskema, som hentes på http://www.rehpa.dk/borger/rehabiliteringsforloeb/

Læs mere om REHPA – Videncenter for Rehabilitering og Palliation og rehabiliteringsophold på www.Rehpa.dk