Kom til jubilæumskonference 23.-24. marts 2019 i Nyborg

Nu inviterer vi til stort anlagt begivenhed, Dansk Myelomatose Foreningen 20 års jubilæumskonference lørdag 23. marts og søndag 24. marts 2019 på Hotel Nyborg Strand. Der er åben for tilmelding, og pladserne fordeles efter først-til-mølle princippet. Endeligt program vil blive offentliggjort i starten af 2019.

Det bliver to dage med rigelig mulighed for at høre om forskning og behandling. Der bliver også mulighed for at stille spørgsmål til et panel af læger og eksperter. Spørgsmål kan på forhånd sendes til foreningen. Konferencens hovedtaler bliver tv-læge Charlotte Bøving, blandt andet kendt fra ‘Lægen flytter ind’ på DR TV. Hun vil tale om at leve på lånt tid som kræftpatient.

Deltagelse er forbeholdt medlemmer af Dansk Myelomatose Forening, og det koster 600 kroner pr. deltager, inklusive hotelværelse, frokost og middag samt morgenmad søndag. Søndag afholdes foreningens generaforsamling umiddelbart efter konferencen. Kommer du langvejs fra, er det muligt for egen regning at bestille værelse fra fredag til lørdag.

Tilmelding til jubilæumskonference til kasserer@myelomatose.dk. Din tilmelding er registreret, når du har indbetalt deltagergebyr på  Sydbank konto 6060-4362743. Husk venligst navn ved betaling.

Seminar for fulde huse – Se videoer fra seminaret 4. oktober 2018

Næsten 300 gæster havde fundet vej til foreningens årlige seminar for patienter og pårørende 4. oktober på Hotel Nyborg Strand. Alle indlæg fra dagen er blevet filmet, og du kan se indlæggene ved at klikke på nedenstående links:

‘Generelt om Myelomatose’ – en let forståelig gennemgang af sygdom og behandling 
v/overlæge Thomas Lund, Odense Universitetshospital

‘Sådan mestrer vi hverdagen…’ – en personlig beretning fra en myelomatosepatient
Thomas Nybo og Mette Bording Nybo, henholdsvis patient og pårørende

‘Aktuel behandling og protokoller’ – gennemgang af aktuelle forsøg inden for behandling af myelomatose
v/overlæge Niels Abildgaard, Odense Universitetshospital

‘Fokus på livet’ – foredrag om, hvordan patient, pårørende og læger kan være sammen om valg af behandling
v/projektchef Katrina Pitt Winther og læge Stine Novrup Clemmesen, Rigshospitalet

’20 spørgsmål til professoren’ – spørgsmål fra salen til seminarets foredragsholdere

Du finder endnu flere film og interviews på vores Youtube-kanal. Blot søg på ‘Dansk Myelomatose Forening’. Hvis du abonnerer på kanalen, vil du automatisk blive orienteret, når vi lægger nye film op.

 

 

Præsentationer fra Konferencen 10-12 Marts 2017

Kære Alle

Endnu en gang TAK for jeres deltagelse på konferencen i sidste weekend! Som lovet kan I herunder finde links til de præsentationer, som vi har fået lov at videregive samt links til Daniel Svensson’s sociale medier. I finder også link til de svar, vi fik ind via stemme systemet.

Professor TorbenPlesner_Nye behandlinger

Ole Raakjær_hvordan trøster vi hinanden når livet bliver svært

Læge Agoston G. Szabo_Myelomatose generelt

Marianne Nord_Gode råd senfølger

Deltagernes stemmesvar

Daniel Svenssons Twitter profil: dsvensson25

Daniel Svenssons instagram profil: dsvensson25

Daniel Svenssons blog