Print Friendly

Videoer fra Seminaret 27 Oktober 2016

Så er videoerne kommet fra de fem præsentationer fra vores Seminar 2016! Klik på links herunder (kodeord: myelomatose)

1 2 3 4 5
Rikke Winther

Pårørende til Anne-Grethe Winther (diagnosticeret i 2006). Jeg er farmaceut af uddannelse og arbejder i en farmaceutisk virksomhed. Mine primære opgaver i bestyrelsen er kontakt og aktiviteter for pårørende, administration af web-siden og IT support. Min pårørende historie kan læses under "historier/pårørende": "min bror havde ringet....." http://www.myelomatose.dk/paaroerende-historier/min-bror-havde-ringet-3-gange-min-kaereste-2-gange-og-min-mor-2-gange/

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Følg os på Facebook
Facebook
Har du noget på hjertet, som du vil dele?

Har du en historie, en boganmeldelse eller et emne som du gerne vil dele med andre?

Så skriv et blogindlæg til os - klik her