Print Friendly

Nyt fra Seminaret – inddeling af behandlinger

behandlingerPå Seminaret den 27 Oktober 2016 fortalte læge og professor Niels Abildgaard om nye kliniske protokoller (video fra dagen er på vej) – i den forbindelse viste han en god oversigt over de forskellige typer behandlinger, som vi gerne vil dele med jer her.

Klik på billedet for at se det i stor størrelse.

Rikke Winther

Pårørende til Anne-Grethe Winther (diagnosticeret i 2006). Jeg er farmaceut af uddannelse og arbejder i en farmaceutisk virksomhed. Mine primære opgaver i bestyrelsen er kontakt og aktiviteter for pårørende, administration af web-siden og IT support. Min pårørende historie kan læses under "historier/pårørende": "min bror havde ringet....." http://www.myelomatose.dk/paaroerende-historier/min-bror-havde-ringet-3-gange-min-kaereste-2-gange-og-min-mor-2-gange/

Udgivet i Artikler, Behandling, Blog

Skriv et svar

Følg os på Facebook
Facebook
Har du noget på hjertet, som du vil dele?

Har du en historie, en boganmeldelse eller et emne som du gerne vil dele med andre?

Så skriv et blogindlæg til os - klik her